Vedic Art

 

 

Vad är Vedic Art?

 

 

De 17 principerna

Vedic Arts grund är de 17 principerna. Principerna underlättar skapandet, tar bort motstånd i processen och gör det lätt att ta fram vår inre kreativitet. Grundsynen är att vi alla har stor skaparkraft och kunskap inom oss själva från födseln. Måleriet ett viktigt redskap för att plocka fram dessa inre resurser så att de kan användas på ett konkret sätt i både livet och konsten.

 

 

Vedic Art lär inte ut hur man målar, Vedic Art är ett sätt att minnas hur man målar.

Och inte bara att minnas hur konst kan skapas. Från den allra första början, när vi hör talas om de Vediska principerna för konsten, så börjar vi minnas livets hela historia. Från var vi har kommit, och vart vi är på väg.

Vedic Art innehåller en navigationskarta. Använd kompassen du har i din hjärna och finn vägen till fredens kammare i ditt eget hjärta.

Sedan när du doppar din pensel i ljus, rymd och bliss, så framträder evigheten.

När du går in i din målning- in i den självrefererande dialogen - så kommer du att finna nyckeln till hur livet kan levas och hur en målning kan öppna dörrar både i himlen och på jorden.

För den som redan målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet släppa prestation och istället slappna av i skapandet.

För dig som aldrig hållit i en penna eller pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån.

 

Curt Källman- Vedic Arts grundare

Den svenske konstnären Curt Källman (1938-2010) grundade Vedic Art år 1987.

 

Låter det intressant?

Kolla in nästa kurs under fliken kurser.

 

Välkommen

Välkommen till www.youlifeart.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar